Detalje pogledajte u obavijestima iz referadeUpisi u 1. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija biologija u akademskoj godini 2017./2018. provoditi će se u II. jesenskom roku 21. rujna 2017. od 8:30h do 12:00h u referadi. slobodna mjesta za redovite studente su 4.

"Nastava za 1. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija biologije počinje 25. rujna 2017. godine".
Pročelnički sat na Odjelu za biologiju održat će se u ponedjeljak, 25. rujna 2017. godine s početkom u 10.00 sati u sobi 201 na drugom katu Odjela za biologiju.

Odjel za biologiju sastavnica je Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od 1. travnja 2005. godine. Osnovna funkcija Odjela je znanstveno-nastavna djelatnost iz biologije na osječkom Sveučilištu. Uz nastavnu djelatnost studija koje organizira djelatnici Odjela izvode nastavu iz područja prirodnih znanosti polje biologija na drugim studijima na Sveučilištu u Osijeku i drugim sveučilištima. Znanstvena djelatnost Odjela provodi se kroz znanstvene projekte koje financira Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta ali i drugi subjekti (lokalna samouprava, privreda)

Diplomski studij Zaštite prirode i okoliša
Doktorski i specijalistički studij Zaštite prirode i okoliša
Knjižnica Odjela za matematiku - Odjel za biologiju
Erasmus
Raspored nastave

Znanstveni kolokvij
Alumni klub
Alumni klub